RO Study
👤
Geagec
Geagec
28-01-2016
Biologie
a fost răspuns
Prin ce se caracterizeaza o insecta
Răspuns :
TheW
TheW
28-01-2016
La insecta iese in evidenta abdomenul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Exemplu De Figura De Stil (hiperbola) + Explicatia Acesteia.
1. Aflati Numarul Numerelor Impare De Forma X2yz In Baza Zece.Cate Numere Naturale De Forma Bab In Baza Zece Exista ( Cu Conditia Ca B [tex] \neq [/tex] 0 Si A[
O Camasa Si O Cravata Costa Impreuna 180 Lei.daca Pretul Camasii S'ar Mari Cu 10% Si Cel Al Cravatel S'ar Reduce Cu 5% Atunci Cele 2 Obiecte Ar Costa 186 Lei.a
Ce E Indice Spatial Si Indice Temporal Imi Puteti Da Un Exemplu Din Fiecare????
Redacteaza Un Text Descriptiv De 10-12 Randuri In Care Sa Prezinti PORTRETUL CITITORULUI-COPIL.(vreau In Forma Generala,nu Pe Text. Ce Trebuie Sa Fac?)
La O Librarie Sau Vandut Caiete De Matematica,caiete Dictando Si De Muzica,total 513 Bucati.Caiete De Matematica Sau Vandut De 3 Ori Mai Multe Decat Cele De Dic
2 Camere.prima Are 3 Intrerupatoare : 1 ,2 ,3a Doua un Bectu Esti In Camera Cu Intrerupatoarele.stiind Ca Doar O Singura Data Ai Voie Sa Iesi Din Camera ,car
Am Nevoie De Ajutor Sa Imi Traduceti In Spaniola : Am Fost Acum 2 Ani La Mare In Franta. Este Urgent Va Rog Sa Ma Ajutati La Rezolvarea Acestei Teme. Multumesc
Trei Copii,andrei,barbu Si Calin Au Impreuna 22 De Mere.aflati Cate Mere Are Fiecare Dintre Ei,stiind Ca Barbu Are De 2 Ori Mai Multe Mere Decat Andrei,iar Cali
Camelia A Cumparat Un Dictionar Si Un Stilou Si A Platit 37 Lei Mircea A Cumparat Un Dictionar Si 3 Stilouri Si A Platit 83 Lei Citi Bani Va Plati Victor Daca D