RO Study
👤
Rex26
Rex26
01-10-2014
Fizică
a fost răspuns
cum pot face un experiment fizic
Răspuns :
Crisa21
Crisa21
01-10-2014
Iei un magnet si niste ace . Freci un ac de magnet si atingi cu acul multimea de ace pe care o ai la îndemână si vei vedea ca celelalte ace se vor atrage de acul tau.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Includeti Intr-o Caracterizare De 15-25 De Randuri Cel Putin 4 Trasaturi Ale Lui Nica (in Fragmentul Cu Pupaza)
Care Dintre Detaliile Prezentate V-ar Convinge Sa Cumpărat-o Vila Respectiva?
3 Muncitori Au Primit O Suma De Bani.Primul O Primit 826 Lei,adica 23,6% Din Toata Suma,iar Al Doilea A Primit Cu 74 Lei M.mult Decit Al 3-lea.Cat A Primit Fiec
UEGEEENT!!!!! 1. Fie Functia F:R-R, F(x)=-3x+1. Ordonată Punctului De Pe Grafic Care Are Abscisa Egala Cu -1 Este Egala Cu....
5×(8-2+3)cu Cat Este Egal
Cum Se Va Dezvolta Butashul De Violeta Daca Va Fi Acoperit Cu Un Pahar Cu Pereti Colorati Sau Opaci
Se Constituie Un Depozit Bancar De 100 De Milioane De Lei Pe Termen De 3 Ani In Regim De Dobânda Compusă Cu O Rata A Dobânzii De 20%.Care Va Fi Masa depozitului
VA ROG !DAU COROANA! Stiu Ca Aceste Exercitii Sunt Usoare,dar Eu Sunt In Criza De Timp,si Nici Nu Stiu Cum Se Fac Ex.-urile Astea. Calculati Media Aritmetica A
Aflati Masurile Unghiurilor Formate La Intersectia Unei Bisectoare Si A Unei Mediane Ale Triunghiului Echilateral.
Imagineaza-ti Ca Esti Agricultor Si Ca Ai O Ferma De Animale Sau Un Teren Agricol.explica In 10 Randuri De Ce Ti-ai Ales Aceasta Meserie Si In Ce Consta Munca