RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ce animal consuma fructele stejarului?
Răspuns :
Ionutionut045
Ionutionut045
27-01-2016
Animalul descris este veverița!
Answer Link
Gtrvjgyh
Gtrvjgyh
27-01-2016
Veverita consuma frctele stejarului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati SINTACTIC Si MORFOLOGIC Adjectivele Din Propozitia : Mama Mi-a Facut Bucurie Mare Fiindca Mi-a Daruit Rochia Rosie Dorita Din Toamna. Va Rog R
Realizează O Scrisoare De 10-15 Rânduri Care Să Se Adreseze Fie Profesorului Tău Preferat, Fie Celui De La Care Ai Cele Mai Puține Așteptări. (Poți Scrie Lucrur
Vaa Roogg!!E Urgeenntt!!Dau Correct The Following Sentences.1.I Try To Do That For Ages, But I Can't Manage It.2.How Long Is Michael Leraning English?3.I Have A
Corectati Greșelile De Ortografie Din Textul Următor: Întoarceteai Când Mi Sor Întoarce Ochi La Ceafă Și Vedeateaș Când Șio Găsii Mutu Iapa.
Adrian A Cumparat 7 Napolitane, 3 Cutii Cu Bomboane Si 5 Plicuri Cu Timbre.Stiind Ca O Napolitana Costa De 3 Ori Mai Putin Decat O Cutie Cu Bomboane, Iar Un Pli
Exercițiu 4 Dau Coroana Urgent Va Rog Sa Ma De 1 Pana 4 Nu Calculați Dintr-o Data Urgent Va Rog Sa Ma Ajutați!!!
O Compunere Cu Titlul Pentru Ca Mie Imi Pasa
Salut, Ma Poate Ajuta Cineva?
URGEENT!!!!! DAU COROANĂ!!! Care Este Mesajul Poeziei ,,Testament,, De Tudor Arghezi?
B. Redactează O Compunere De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să-l Caracterizezi Pe Miron,personajul Din Textul Dat.In Compunerea Ta, Trebuie:– Să Prezinti Două