RO Study
👤
12351235il
12351235il
27-01-2016
Chimie
a fost răspuns
sodiu este un metal mai activ decit fierul?
Răspuns :
ChristinaNatalia
ChristinaNatalia
27-01-2016
Da eu cred ca da....,.
Answer Link
David1231p
David1231p
27-01-2016
Da este.Sper ca te-am ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Num Cardinal?
Completati Enunturile De Mai Jos Astfel Incat Sa Devina Fraze:... Va Pleca La Timp.Daca Va Castiga...Ilustrata...mi-a Placut Mult.A Plecat Atat De Tarziu...
Vreau Si Eu Exemple De Cat Mai Multe Ecuatii Si Inecuatii Rezolvate. Nu Pot Sa Le Pricep ... Si Vreau Sa Iau Ecuatia Sau Inecuatia Si Sa O Rezolv Dupa Schema Vo
Daca Suma De Bani A Adrianei S-ar Imparti La Suma De Bani A Simonei Catul Ar Fi 6 Iar Restul 26 . Cati Lei Are Fiecare Daca Adriana Are Cu 51 De Lei Mai Mult De
Într-o Cutie Sunt 2 Bile Albe,2 Bile Galbene Și 2 Bile Roșii.Ele Cântăresc În Total 190 g.O Bilă Galbenă Cântărește Cu 17 g Mai Puțin Decât Una Albă,iar 2 Bile
Numerele 229 , 257 , 283 , Impartite La Acelasi Numar Natural Dau Resturile 19 , 17 , 13 . Aflati Impartitorul .
Daca perimetrul Unui Triunghi Isocelcu Un Unghi De 60 Grade Este 24cm Atunci Lungimea Bazei Este
Numarul Pasarilor Dintr-o Gospodarie Este Mai Mare Decat 70, Dar Mai Mic Decat 80. O Treime Din Numarul Pasarilor Sunt Gaini, Un Sfert Din Numarul Pasarilor Sun
Completati Enunturile De Mai Jos Astfel Incat Sa Devina Fraze:... Va Pleca La Timp.Daca Va Castiga...Ilustrata...mi-a Placut Mult.A Plecat Atat De Tarziu...
"Filamentul Becului Electric Este Corp Luminos Sau Luminat " ? Este Pusa Corect Intrebare , Poti Raspunde Prin Da Sau Nu ? Motiveaza Raspunsul .