RO Study
👤
Cmy1
Cmy1
27-01-2016
Limba română
a fost răspuns
scutire de mână pentru copii la grădiniţă
Răspuns :
DeDeEE11
DeDeEE11
27-01-2016
Stimate domn/doamna educatoare........... (numele)
Subsemnata.............. (numele) va rog frumos daca doriti sa-l învoiţi pe...........(numele copilului) pe data de............. din cauza......... .
Multumesc frumos!
Cam asa-i
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei,bună Tuturor!Am Nevoie De Ajutorul Vostru.Mîine Am Evaluare De La Minister Si Am Nevoie Să Îmi Explicați Rezolvarea A Mai Multor Exercitii1)Reduceti Termeni
Care Este Forta Necesara Ridicarii Unui Corp Cu Masa De 6 G ?ai Putea Masura Aceasta Valoare Cu Un Dinamometru
Cum Evidentiez Prezenta Eului Liric De Exemplu In Poezia ,,Mai Badita,floare Dulce`` ?
Analizeaza Substantivele Di Urmatorul Enunt:am Vazut Iarasi Intinsele Zavoie De Salcii Cenusii In Care Intram Cu Grozava Frica De Bursuci.precizeaza La Analiza:
Care Este Sinonimul Expresiei " A Se Da Pe Brazda"
Adj Pentru Substantivu Mama
ANDREI A PUS IN DOUA SERTARE IN MOD EGAL 12 CAIETE DE MATEMATICA SI 4 CAIETE DE LIMBA ROMANA.PUNE INTREBAREA PROBLEMEI ASTFEL INCAT SA SE REZOLVE : A ) PRIN
Describe An Object:- Colour- Shape- What Is It Used For ?- Where Can You Find It ?( Trebuie Sa Scriu Cateva Randuri, Dar Fara Numele Obiectulul, Ca Altcineva Sa
Raspunde-ti La Una Din Intrebari,urgent
Dupa Ce A Citit 3/8 Dintr-o Carte, Raluca Observa Ca Mai Are De Citit 80 De Pagini.Cate Pagini Are Cartea?