RO Study
👤
Bposmag
Bposmag
27-01-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu verbe reflexive
Răspuns :
Maria99999999
Maria99999999
27-01-2016
Eu m-am spalat singur. subiect:eu verb:a se spala obiect:singur
Eu spal masina. subiect:eu verb: a spala obiect:masina
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vreau sa-mi spuneti Cate Propuziti Are Fraza Urmatoare,dar Vreau Sa mi-le Aratati:"Praslea,care sedea deoparte,vazu Piatra Cre Cazuse
Corina Si Diana Au Sadit Împreună 67 De Panselute Corina A Sadit Cu 13 Panselute Mai Mult Decât Diana Cate Panselute A Sadit Fiecare Fata . Va Rog Ajutatima
Valoarea morfologica A Cuvintelor Subliniate Cu Negrucantecele noastre toatefierbe Tainuita jalenecazul si Veselia Deoparte
Cum Se Conjuga Verbul A Fi La Prezent?
Ce Ne Au Lasat Mesopotanienii
Ce Inseamna Expresiile a Vorbi Ca La Carte , ajuca Ultima Carte . A Da In Carti ?
Noteaza Cazul Si Functiile Sintanctice Pentru Cuvintele: Cavantul Cazul Functia Sintactica 1.Fire 2.Premii 3.Le 4.
Explica sensul urmatoarelor expresii care Contin Cuvintul carte:a Se Pune Pe Carte -avorbi cala Carte-a Juca Ultima Carte -a Da In Carti
AJUTATI-MAA!!Va Rog!!Transformati: (a. 8456 Sec. In Grade Minute Si Secunde; (b 3 Grade 45 Minute Si 36 Sec. In Minute Apoi In Secunde.Multumesc Anticipat
Determinati Nr Minim De Cuburi ( De Acelasifel Dimensiuni) Care Pot Intra Intr-un Paralipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 12 Cm , 18 Cm Si 30 Cm ..