RO Study
👤
Heyisme
Heyisme
27-01-2016
Fizică
a fost răspuns
Cum aflu expresia analitica a unei forte? ( F=10 N)
Răspuns :
Liviu501515
Liviu501515
28-01-2016
Expresia analitica este functia care da valoare acelei marimi.De ex. F = ma este expresia analitica. Sau S = V0t + at²/2 este expresia analitica a spatiului parcurs cu viteza initiala uniform accelerata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Помоги Те Пожалуйста
1.4. Selectează, Din Şirul Expresiilor De Mai Jos, Cauzele Şi Consecin- Tele Potrivite Evenimentelor Indicate, Completând Spațiile Libere. CAUZELE CONSECINŢELE
Cea Mai Mare Fracție Zecimale Dintre Acestea 1,23 2,01 0,99 1,29 Este
Vă Rog Să Mă Ajutați Cat Mai Repede ! Dau 100 De Puncte . Dar Vă Rog Frumos Să Nu Faceți La Misto Deoarece Chiar Am Nevoie . Am Nevoie De Ambele Exerciții
Aflați Coordonatele Puntelede Intersecției Al Graficului Funcțională F(x) =14x G(x) =x+26 Fă Rog Raspundețimi Să Dau Coroană
Compune O Problemă După Exercițiul Următor: (246 × 105-19 680) + 15 418 =
7. În Triunghiul ABC Avem: M(B)=105°, M(C) = 30°, D Apartine (BC), E Apartine (BC) Astfel Încât (DB) = (DC) Şi BAE = CAE. Aflați Măsura Unghiului DAE.DAU COROAN
1. Corpul Omenesc Conține 75% Apă, În Procente Masice. Masa Unui Elev Este 53 Kg. Calculați Masa De Apă Și Numărul De Atomi Ce Alcătuiesc Apa Din Corpul Elevulu
Nu Înțeleg Aici Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați!
Est 3. Construiți Un Triunghi ABC, Mediatoarele Laturilor Şi Cercul Circumscris Triunghiului, Ştiind Că: A) AB = 6 Cm, BC = 4 Cm, KB = 120°; B) AB = 5 Cm, KA =