RO Study
👤
Xavy
Xavy
27-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Cum se analizeaza pronumele ,, mine"
Răspuns :
Echim2016
Echim2016
27-01-2016
"mine"-pronume personal,persoana a I,numarul singular,cazul acuzativ,functia
sintactică de complement circumstantial de loc.
Sper ca te-am ajutat)
Answer Link
Catalinatrasca11
Catalinatrasca11
27-01-2016
mine=pronume personal nr.singular pers.1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rationalizati Numitorii :
Cititi Enunturile Si Rezolvati Cerintele: a-scrieti Numarul Natural 24 Ca Suma De Puteri Ale Lui 2 b-scrieti Nr Natural 49 Ca Suma De Puteri Ale Lui 2 c-scrieti
Ajutatima Va Rog Îmi Trebuie În 15 Minute
Menționează Tipul Propozițiilor Din Structura."Leul Zise Măgarului Sa Împartă Vânatul,iar Măgarul Stătu De Împărți Tocmai Trei Părți Și Apoi Zise Leului Să-și I
3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu AB = 12 Cm şi AC = 8 Cm. Mediatoarea Laturii BC Intersectează Latura AB În punctul E. Perimetrul Triu
VA ROGG5. In Figura Alăturată Este Reprezentat Cercul De Centru O Şi Rază R, Pe Care Sunt Situate Punctele A, B, C Şi D, În Ordinea Dată, Astfel Încât AD = R, C
How Do The American Places, People,--and Their Action Compare And Contrast With Places And People In Romania? While Describing Specific Places, Events, And Indi
14 Colorează În Fiecare Fagure Literele Care Formează Denumirea Imaginii. A RT E DĂCU RU Z CA Gebnu O En AHN RIAD N LO R NF TE 7 14 Colorează În Fiecare Fagure
Repede Va Rog!! Am Nevoie Urgent
În Figura 3 Este Reprezentat Un Dreptunghi ABCD cu AB 8cm , BC 12cm și O este Punctul De intersecție A Dreptelor AC și BD. Punctul M este Mijlocul Latur