RO Study
👤
Sheffield
Sheffield
27-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuvânt cu sens asemănător la fantasma
Răspuns :
Cristinaandreea88
Cristinaandreea88
27-01-2016
Fantoma , vedenie , stafie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In 3 Farfurii Sint Cite 6 Fructe.Jumatate Din Toate Fructele Sint Mere,iar Restul Sint Pere.Cite Pere Sunt?
Compuneti Un Scurt Text Folosind Cuvintele: Mediteranian,peninsule,insule ,munti ,secetos, Maquis ,civizatie Si Popoare
Alcatuiti 4 Propozitii Cu Verb La Prezent Pe Care Le Treceti Apoi La Viitorul Apropiat Imi Trebuie In Franceza. Va Rogg Imi Trebuie Urget! Multumesc!
Care Sunt Meseriile Oamenilor Care Protejeaza Mediul?Imi Trebuiesc Cam 5
Redactează În 80-150 De Cuvinte (8-15 Rânduri), O Scurtă Narațiune În Care Să Prezinți O Întâmplare Petrecută În Timpul Participării La O Întâlnire Cu Un Sporti
Ziceti-mi Va Rog Opusurile La Cuvintele : 1 Misery, 2 Hopelessness , 3 Patient,4 Democracy,5 Innocent,6 Strict .... din Cuvintele Astea : a . Tolerant , B. H
Camelia A Cauparat Un Dictionar Si Un Stilou Si A Platit 37 Lei. Mircea A Cumparat Un Dictionar Si 3 Stilourisi A Platit 83 Lei. Cat Va Plati Victor,daca Dorest
Aflati: a)24%din45; b)8%din125; c)7%din300; d)45%din74; e)65%din75; f)85%din400;
Va Rog Ex 6 Povesteste Fiecare Imagine
Suma A 2 Numere Ete 312 Iar Daca Se Imparte Unul La Celalalt Se Obtine Catul 2 Si Restul 12. Aflati Numerele