RO Study
👤
Dariabalosu
Dariabalosu
26-01-2016
Engleza
a fost răspuns
cum traduc asta?Va rog muult!E urgent!
Răspuns :
Catalinrazvana
Catalinrazvana
26-01-2016
I propose Queen Maria because she was the Princess Crown and two regions' of Romania as the wife of the Prince Crown subsequently became King Ferdinand I of Romania. She was Carol II ' s mom .
*Carol II = Carol al doilea*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca 8xa+6xb=86 Si 8xa+10xb=106 Afla A Si B
Din Poezia "La Steau"de Mihai Eminescu Din Care Volum Este Si Figuri De Stil,imagini Artistice!
Cat Este 24 Radical Din 3 =?
1. La Scoala ,profesoara Ii Leaga Lui Jamie Mana Stanga ,oblingandu-l Sa Scrie Cu Mana Dreapta . O Face Pentru Ca A Fi Stangaci ,crede Ea ,e Semnul Diavolului .
Mama Monicăi Își Serbează A 32-a Aniversare. Primește De La Fiica Sa 32 De Trandafiri Albi Si Roșii. Așază Trandafirii Albi Câte 3 În Vazele Albe Si Pe Cei Roși
Va Rog Frumos Să-mi Faceti Ex 2
Folositi Scrierea P% Pentru: a)14 Procente,b)120 Procente,c)11 Procente,d)12 La Suta,e)18 La Suta,f)123 La Suta,g)14 La Suta
In Prima Zi A Cheltuit Doua Cincimi Din Suma Initiala Apoi A Mai C Hieltuit Încă 13 Lei Si A Ramas Cu 8 Lei .Care Era Suma Initiala ?
Ma Puteti Ajuta La Exercitiile Din Imagine? Va Rog Frumos Ajutatima!!
Prezinta Valoarea Expresiva A Verbelor La Modul Imperativ Din Textul Dat. Dă-mi Ochii-ţi Plânşi, Să-i Mai Sărut O Dată, Şi Lasă-mă Să Plec!... Tu Nu-nţelegi C