RO Study
👤
Gcastravet
Gcastravet
26-01-2016
Limba română
a fost răspuns
analiza morfologica a verbului merg
Răspuns :
Felix212
Felix212
26-01-2016
MERG=VERB PREDICATIV,MOD INDICATIV,TIMP PREZENT,PERS 1,NUMAR SINGULAR,F.S DE PREDICAT VERBAL
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Con Circular Drept Are Perimetrul Secțiunii Axiale = 160 Cm Și Aria Laterală Egală Cu 1500 Cm². Calculați Volumul Conului
Suma A Trei Numere Este 55 Al Doilea Este Dublul Primului Număr Iar Al Treilea Este Cu 15 Mai Mare Decât Al Doilea Află Numerele Vă Rog Prin Metoda Grafică
Am Invatat Să Citesc. 6 Puncte Subiectul Al II-lea 20 De Puncte Scrie Un Text Narativ, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți O Întâmplare Desfăşurată Î
Alcătuieste 3 Propoziții În Care O Sa For Numerar Ajutorr
5. Se Consideră Punctele Coliniare A, M, N Şi B, În MN 2 Această Ordine, Astfel Încât Şi AN = NB, Iar AM 3 AB = 30 Cm. Calculați Lungimea Segmentului MN.
Alcatuiti O Compunere In Care Sa Folositi 10 Substantive Comune, Propri , 10 Verbe, 5 Adjective,4 Pronume,2 Numerale,2 Prepozitii , 15-20 Randuri , Cat De Reped
Priveste Imaginile Si Calculeaz A
O Compunere Cum Mi-am Petrecut Vacanta De Paste
Mă Ajutați??? Sonia Are 70 De Baloane. Știind Că Baloanele Roșii Sunt 26 Și Că Acestea Sunt Cu Șapte Mai Multe Decât Cele Galbene, Câte Baloane Albastre Are Son
11 Scrie Trei Enunțuri Despre Ce Se Întâmplă În Țară După Domnia Lui Mircea Cel Bătrá Sezi