👤

Salut! Am de facut o compunere de maxim 30 de randuri despre familie si n-am nicio idee. Help!!

Răspuns :

..Familia mea este minunate. Ea este compuna din 4 membrii.Mama mea se numeste ..... , tatul meu se numeste ......... , iar sora mea se numeste .......... . Familia mea este mai tot timpul oupata deoarece tatal meu lucreaza ca ...... , iar mama ca ....... , asa ca mult timp casa ramane a mea si a surorii mele.
 In zile infrigurate de iarna cand parintii mei stau acasa ne strangem toti in living , unde savuram o ceasca de ciocolata calda si ne uitam la un film bun , iar dupa aceea mergem afara pentru a construi un om de zapada si pentru a ne bate cu bulgarii
  In zilele toride de vara , noi mergem la strand , ne plimbam prin parcuri savurand inghetata noastra preferata
  Primavara astept iesirea ghioceiilor pentru ai putea face un mic cadou mamei mele , care inseamna foarte mult pentru ea
  Iar , in cele din urma , toamna sunt mohorat doarece  deobicei ploua , iar eu stau si ma uit al televizor sau ma joc ......... pe calculator , asteptand iesirea soarelui care se joaca "de-a v-ati ascunselea" cu norii ploiosi
  Cu toate ca parintii mei nu au mereu timp pentru a ne distra impreuna , cand au o facem de minunte . Asta e familia mea si imi place asa cum este