RO Study
👤
Gaby3104
Gaby3104
26-01-2016
Matematică
a fost răspuns
ex1 va rog mult!DAU CORONITA SI 10 PUNTE
Răspuns :
Sura1
Sura1
26-01-2016
fenomen al naturii-zăpada,curcubeu,ploaie
ființe ,caine,pisica,om
lucruri:pic,banca,caiet
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Calculaţi: A 2² +3³ = 4+27= . C 5³+3³ = . E 27 +7² =.. G 2³ +2²+2¹+2° = Ffact B 3-4²= D 2-5² = F 3²-9² = H 3²-27² =
Doi Puieți De Stejari Și Patru Puieți De Plopi Costă 94 RON Doi Puieți De Stejari Și Nouă Puieți De Plopi Costă 154 RON Câți Câți Lei Costă Patru Puieți De Stej
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care, Impartit Pe Rand La 15, 18 Si 48, Da De Fiecare Data Restul 11 Si Caturi Nenule. VA ROG, DAU COROANA!!!
Demonstraţi Că Dacă Numărătorul Unei Fracţii Este Suma A Două Numere Naturale Consecutive, Iar Numitorul Este Produsul Lor, Atunci Fracţia Este Ireductibilă. Pr
110. Arcul Descris Din Virful A Al Unui Unghi Drept Al Unui TriunghidreptunghicABC, Cu O Rază Egală Cu Cateta Cea Mai Mică AB=c, Taie Ipotenuza BC In D. Se Dau
Cerința Se Dau Numerele Naturale N Și K, Unde K Este O Cifră. Să Se Verifice Dacă Toate Cifrele Lui N Sunt Mai Mici Sau Egale Decât K. Date De Intrare Programul
112. Se Dă Un Triunghi Oarecare ABC. Ducem Înălţimea AD (DcBC) Iar Din D Ducem O Perpendiculară Pe AC, Care Întîlneşte Bisectoarea Unghiului DAC În O. Să Se Ara
Bună! As Dori Si Eu Sa Stiu Ce Este Textul Narativ, Nonliterar Si Literar! Ms
Asta Până Când Am Dat De O PIEDICĂ MARE: BUN 5-a Gândit El Să Ne Facă Jocul Mai Distractiv (mai Bine Zis: Să Ni-l Strice). A Pus Numere Pe Pie Care, Adunate, Da
5:Zice-se Că În Vremurile De Demult Trăia Un Împărat Orgolios Nevioe Mare. Se Credea Cel Mai Puternic Si Mai Destept Om Din Lume Si Se Mânia Nespus Numai La Gâ