RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-01-2016
Limba română
a fost răspuns
explicati expresia ca para focului
Răspuns :
Catalinrazvana
Catalinrazvana
26-01-2016
Ca para focului rosu intens !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Să Mă Ajutați Si Pe Mine Cu Un Text De Tip Argumentativ De 150 Și 300 De Cuvinte Despre Rolul Călătoriilor În Formarea Personalității Unui Adolescent .MU
5 Analizează Substantivele De La Exerciţiul 3 Care Sunt În Cazurile Acuzativ Şi Genitiv,indicând Şi Funcţia Lor Sintacticădin Rozitiile De Mai Jos.Pls Am Mare N
Cine M A Ajuta Si Pe Mine Cu Un Lapbook In Limba Engleza Despre Igiena ? ( P.s. Sa Nu Aiva Legatura Cu Covid-19 ) Am Nevoie Urgent ( Vreau Doar Ideele Ca Am Fa
Determinati Concentratia Procentuală A 3 Moli De KOH In 322 G H2O. Vă Rog, Nu Știu Să Fac!!
De Făcut Doua Propoziti În Germana Cu Verbele:wollen=a Vreasollen=a Trebuimussen=a Trebuikonnen=a Putea Durfen=a Avea VoieO Propoziție La Singular Și Una La Plu
Colorado Se Varsă În....
3. Diferenta A Două Numere Este 32. Primul Număr Este De 5 Ori Maimare Decât Al Doilea Număr. Să Se Afle Numerele.
Dau Coroanaaaa Va Roggggggg
La Catul Numereleor 36 Ai 4 Adauga Zecimea Produsului 7 Si 10.
27 Efectuati:a [2¹²* (-4)⁵* (-8)²]² : (4³⁹;c (-7³) ¹¹ : [(-49)⁸ * 343⁵];e (-3³)⁴⁰ : [(-3)²⁷* 27³⁰];b [9²* (-3)⁵:27]²:(-81)³;d (-5)⁸³ : [(-5)²² * 25³⁰];f (-3)³²: