RO Study
👤
Memo40
Memo40
26-01-2016
Matematică
a fost răspuns
cum simplific daca trebuie sa simplific 4cu 5
Răspuns :
Drg123
Drg123
26-01-2016
Nu ai cum sa il simplifici pe 4 cu 5...daca te referi la fractia 4/5 nici aceasta nu mai poate fi simplificata,este deja la forma cea mai simpla.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Concentratia Molara A solutiilor Care Contin: 196 G De H2SO4 In 200 Grame Solutie cu P=1,84 G/cm3
Fie ABCD un Trapez Cu AB Paralel Cu CD , Masura Unghiului A = Cu Masura Unghiului B = 60 Grade , AB=10 Cm , DC=2 Cm
Buna vreau Si Eu O descriere De 7 Randuri Despre Vulpe Utilizand Expresii Plastice Pana Maine 29 Aprilie Multumesc
Un Text De 10 Randuri In Care Sa Se Prezinte O Reclama A Unui Obiect.
Hei Am De Facut O Tema La Romana Ma Ajutati? Sunt Clasa A7 :*
Ma Ajutati Si Pe Mine Am Nevoie De Caracterizare Personajului Traznea...Help !! Thanks
'Nu!....nu E Nevoie Sa Scoti Capul La Fereastra,mititelule!zice Unul Dintre Tineri Lui D.Goe Si-l Trage Putin Inapoi.'(I.L.Caragiale) 'Si-n Dumbravioara Din Mar
De Ce Trebuie Evitat Sa Turnam Un Lichid Fierbinte Intr-un Vas De Sticla Rece?
Se Amesteca 400g Soda Caustica Cu Concentratie 20% Cu 600g Soda Caustica Concentratie 30%.Ce Concentratie Procentuala Are Solutia Finala a)28% b)26%
O Echipa Trebuie Sa Sape Un Sant Lung De 20 M ,in 3 Zile.In Prima Zi Au Sapat 60 Dm, A Doua Zi 700 Cm Iar Restul Au Sapat A Treia Zi .a)afla Cat M De Sant Au Sa