RO Study
👤
Valiv25
Valiv25
26-01-2016
Matematică
a fost răspuns
verifica egalitatile:
(17+4x2):(120:10-1x7)=
Răspuns :
Amdcnk
Amdcnk
26-01-2016
25:5=5 raspuns 5 sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Daca Imi Puteti Da Cateva Sfaturi ,in Curan Se Vor Face Alegeri In Legatura Cu Seful\sefa Clasei Cum Pot Avea Mai Multe Sanse Va Rog Sa Nu Credeti Ca Est
Prezinta Schematic Alcatuire Unui Sistem ! REPEDEEE , CINEVA , AM NEVOIE URGENT !
A + B+ C =150 b +
Doresc Si Eu O Compunere Cu Cuvintele (rasarit,munte Si Campiile) . Va Multumim !!!
La O Librarie S-au Incasat Intr-o Zi 1974 Lei Pentru Caiete Si Carti . Pentru Caiete S-a Incasat Mai Mult Cu 94 De Lei . Cat S-a Incasat Pe Carti ? Dar Pe Caiet
A+b=570008;a2+b=939892;aflați Numerele Necunoscute.....fără Ecuații Sau Genul..e De Clasa A Patra...ofer 100 De Puncte Si Coroana!
Diferența A Două Nr Este 160.Aflați Nr Știind Ca Primul Este De 5 Ori Mai Mare Decât Al Doilea
Asupra Bratului Sting Al Unei Pirghii,in Punctul Situat La Distanta De 25 Cm De La Axa De Rotatie,se Aplica O Forta De 400 N.In Ce Punct Al Bratuluidrept Trebui
O Luntre Efectueaza Oscilatii Pe Suprafata Marii Cu O Frecventa De 0,5 Hz. Sa Se Afle Viteza De Progare A Volurilor,daca Distanta Dintre Doua Creste Vecine Este
La Un Magazin, In 3 Zile Se Aduc 673 Kg Marfa. In Prima Zi Se Aduc 107 Kg Marfa, A Doua Zi Cu 49 Kg Mai Putin Decat Dublul Cantitatii Aduse In Prima Zi, Iar A T