RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-01-2016
Engleza
a fost răspuns
traducere engleza va rog twing!! va rog
Răspuns :
Benel
Benel
26-01-2016
twing inseamna geaman va multumesc ca ati apelat la mine
Answer Link
Erikk
Erikk
26-01-2016
twing inseamna "nuia"(ramurea)
twin inseamna geaman
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR!!!! As Vrea Si Eu O Compunere De 10-15 Randuri Cu Titlul Aventura In Penarul Meu
Heidi Fetița Munților Întrebarea Adjectivului Care Exprimă Însușirile Caprele Băbuță
Trei Elevi Sa Cantaresc Cate Doi In Toate Combinațiile Posibile Si Obtin Următoarele Rezultate 76 Kg...68kg....83kg. Det Masa Fiecărui Elev!
Scrieți 7 Propoziții Cum Vreți Voi .dau Coroana
Ce Legatura Exista Intre Titlu Si Continutul ,,O Furnica" De Tudor Arghezi Va Rog Mult Si Repede
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(3,1) Si B(3,5). Calculați Distanța De La Punctul O(0,0) La Mijlocul Segmentului AB. Explicativ Pls
Indentificati Predicatele Verbale Din Urmarorul Text Si Inficati Modul Si Timpul Verbele Prin Care Se Exprima In Niste Balari De La Marginea Unui Conac Statea
Îmi Puteți Explica Va Rog Cum Se Face Imaginea Funcției:f(x)=x+1/x^2+2??
.CuSO4 + H2S → CuS + H2SO4 Reactia Este Posibila? Daca Da Cum Poate H2S Acid Slab Sa Scoata Din Sarurle Lui Acdul Sulfuric Mult Mai Tare?
1.Se Da Un Pararelipiped Dreptunghic Cu L=2 Cm L=3,2cm Si H=4,5 Cm Aflati Volumul Paralelipipedului Se Da Cubul Cu Latura De 3,6cm.Aflati Volumul Cubuluidau Cor