RO Study
👤
Sbsb
Sbsb
25-01-2016
Limba română
a fost răspuns
9 tine locul numelor de persoane
Răspuns :
Geo2003geo
Geo2003geo
25-01-2016
cred ca da presupun eu zic ca da
Answer Link
Daisi
Daisi
25-01-2016
Depinde de cerinta,pot fi animale, obiecte ,plante....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Cu Titlul Primăvara Introducerea Cât De Frumoasă Este Zâna Primăvară Înfloresc Cireșele Și Păsările Zboară Zglobii Cu Trilul Lor Melodios Ce Ne Farm
2. Bifează Afirmațiile Corecte, În Spațiul Alăturat Tabelului: 7prisbigs 1. În Timpul Unei Explozii Ținem Gura Închisă. 2. Dopul De Cerumen Poate Fi Cauzat De U
Pisică Cu Masa De 2 Kilograme Urcă Uniform Pe O Bară Fixă Şi Verticală, Cu Lungimea De6 Metri.a Calculează Lucrul Mecanic Al Forței Cu Care Bara Acționează Asup
Rezumatul Cărții Biletul De Loterie Pe Capitole Câte Trei Câte Trei Idei Pentru Fiecare Capitol
Daca 5 Prune Cântăresc Cat O Para , 2 Pere Cântăresc Cat 3 Mere, Iar 9 Mere Cat 3 Portocale, Atunci O Portocala Va Cântări Cat .....prune?
Domnule Director, Subsemnatul, Stoica David, Elev În Clasa A VII-a B, La Şcoala Gimnazială Nr. 8, Domiciliat În Galaţi, Pe Strada Teilor, Nr. 34, Vă Rog Să-mi A
6 Rezumă Fragmentul De La Paginile 96-97, Fo- Losind Pronume Personale Şi Pronume Personale De Politeţe. Subliniază-le Cu Două Culori Diferite.
Ica AȚIONALĂ Rezolvă Cerinţele Următoare! 1. Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Unde Trebuia Să Aibă Loc Întâlnirea Băieților Cu Laura? A.
Calculaţi Lungimile Catetelor Unui Triunghi Dreptunghic Ştiind Că Proiecțiile Catetelor Pe Ipotenuză Au Lungimile: A) 9 Cm Şi 16 Cm; B) 4 Cm Şi 12 Cm;c) 9√3 Cm
18 Et Chez Toi ? Qui S'occupe De Quoi ? A. Toi: Je Range Le Lit. B. Papa: C. Maman : D. Ta Sœur / Ton Frère :