RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-01-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 2... va rog :(( ◆◆◆ coronita
Răspuns :
Stryder
Stryder
25-01-2016
a) 8
b) 459
c) 848
Daca e iti scriu in comentariu calculele!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Firma De Jucarii Are Functia Profit In Euro ,data De Relatia P(x)= -100 + 20x - 0,1 ·x² (determinati Maximul Acestei Functii Si Precizati Real Lui X ,pt Care
Urgent!!!!!!!!!!programare Dinamica Sau Backtracking//Se Dau 2 Siruri De Nr Intregi://afisati Subsirul Crescator De Lungime Maxima Al Sirului Obtinut Prin Inter
Diferenta A Doua Numere Este 131.Daca Impartiti Unul Din Numere La Celalalt Obtineti Catul 5 Si Restul 3.
Identificati Atributele Din Textul De Mai Jos Si Spuneti Prin Ce Se Exprima:Caldura Incepea Numai Decat Dupa Rasaritul Soarelui, Si Daca In Timpul Noptii Se M
1. Amswer The Following Questions :What Is Your Favourite Game ?Why ?2.Describle You Best Friend .
URGENT ! VA ROG AM NEVOIE FOARTE REPEDE! Intr-un Calorimetru De AlamaURGENT ! VA ROG AM NEVOIE FOARTE REPEDE! Intr-un Calorimetru De Alama Avand Masa De M1=0.2
Trebuie Sa Redactez O Scrisoare Prin Intermediul Careia Sa Conving Un Prieten Din Alta Tara Sa Viziteze Orasul Meu. Va Rog Ajutati-ma :) !
Vreau Si Eu O Fisa La Matematica Din Concursul Arhimede Clasa A 2-a
Verbul To Dance La Present Continuous Si Smple Past Affirmative Negative Si Interrogative
Stabileste Coeficentii In Ecuatiile Chimice Folosind Un Mol Din Substante:Li+Cl=>LiClK+H2O=>COH+H2Completeaza Spatiile Libere:KNO2+..............=>KNO3