RO Study
👤
Anaarama01
Anaarama01
25-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Geniul nare moarte dar nici noroc
Răspuns :
Carolina18
Carolina18
25-01-2016
Un om genial va ramine mereu in istoria omeniri .
Dar cind sunt in viata acesti oameni geniali care au fost sint si vor fi nu sunt apreciati la valoarea lor .
Dupa moartea lor atunci vor avea valoare si vor fi recunoscuti .Din pacate asta este .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie-ti Va Rog Strofele La Poezia Orfica, Scrisa De Vasile Romanciuc. Urgent! Va Rog
45. Fie Triunghiul ABC Cu Latura AB = (2√√3+4) Cm Şi Sin A= Radical Din 2 Pe 2 Și In B = √3 Pe 2 Distanţa De La C La AB Este De:
Prezentarea Unei Cărti 1 Prezintá Colegilor O Carte Despre Vieţuitoare, Completand Spaţiile. Agenda Lecturii Titlul Autorul Personajele Principale Evenimentele
Ajutați-mă Va Rog!!!! Dau 35 De Pct!!
Stiind Ca A+2b+3c=811, A+c=339, Aflati Cat Este A-b ?Multumesc
Am Nevoie De Aceste Ex,multumesc
Evaluare Formativă 39 O Cutie În Formă De Cub Are Muchia De 1 M. În Cutie, Se Aşază Pachete În For- Mă De Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 20 Cm, Lățime
Utilizează Sursele, Pentru A Argumenta, Intr-un Text Coerent, Afirmaţia Crearea Sistemului De Securitate Colectivă Era Un Obiectiv Imperios Necesar României. Va
1)Care Sunt Elementele Orizontului Apropiat? 2)La Ce Folosesc Hărţile? 3)Ce Ţări Sunt Vecine Cu Republica Moldova? 4)Care Sunt Formele De Relief Caracteristice
Într-un Vagon De Tren, Numărul Locurilor Ocupate Este Egal Cu Numărul Locurilor Libere (nu Există Persoane Care Stau În Picioare). a) Poate Avea Vagonul Un Nu