RO Study
👤
ADelia1
ADelia1
25-01-2016
Istorie
a fost răspuns
Definește termenul Eliberare
Răspuns :
Lyss
Lyss
25-01-2016
a da libertate/a scoate dintr-o functie/a da cuiva un act/a face libera o incapere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Sa Stiu Si Eu Care Este Propozitiile Din Textul Care Vi-l Dau Eu Propozitiile Cu Subiectul Inclus. Stefan Era Intr-un Loc, Langa Badeut Si Avea Putini Ost
Identificati Subiectele Din Text Si Analizati Partile De Vorbire: As Vrea Felul,cazul.fs,si Daca Stiti Modul ! Diateza Si Conjugarea: Uitati Textul::: Copii Si
Am O Tema De Făcut La Desen,cu Titlul "Noi,generatia Mileniului III. Ce As Putea Sa Desenez? Mentionez Ca Nu Mă Pricep Asa De Bine La Desen,cat Mai Simplu. URGE
Transforme Selon Le Modèle:A. Tu Vas En Ville. B.Va àla Piscineà Va en Ville!
Urgent ! Alcatuiti O Compunere In 5-6 Randuri care Sa Raspunda La Intrebarea:What Place Would You Like To Visit?60 Puncte Celui Mai Bun Raspuns ! !
Vreau Si Eu O Compunere Intitulata "vara Anotimpul Meu Preferat" ms!
Dau 14 Puncte Celui Care Ma Ajuta Sa Rezolv Calculu:Calculati Media Geometrica A Umerelor A=| [tex] 4\sqrt{6} - 7\sqrt{2} | [/tex] Si B =[tex]| 4 \sqrt{6} + 7
Scrieti Bilete In Care Sa Comunicati Diverse Mesaje:o Informatie,o Multumire,o Invitatie,o Rugaminte S.a.
AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR!!! Pentru Plantarea Unui Pom Fructifer Agricultorul Sapa O Groapa Din Care Scoate 64 Dm3 De Pamant.Cunoscand Ca Densitatea Medie A So
Referat Despre "Motive Si Simboluri Traditionale Romanesti" Am Nevoie Urgenta De El, E Pt Maine, Va Rog