RO Study
👤
Iliesirbu
Iliesirbu
30-09-2014
Chimie
a fost răspuns
se numesc fenomene chimice
Răspuns :
Katya26032001
Katya26032001
30-09-2014
Fenomene insotite de transformarea unor substante in altele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Jumatatea Sfertului Unui Numar E 14, Care E Nr?AM NEVOIE URGENT
Suma A Trei Numere Întregi Este 45. Dacă Scădem Din Fiecare Ace- laşi Număr Întreg, Suma Lor Devine -48 . Determinați Numărul Care S-a scăzut Din Fiecare Dintre
Vreau Si Eu O Ghicitoare Despre Podul Casei ,va Rog Mult , Dau Coroana!!.
Trei Cărţi Şi Trei Caiete Costă 45 De Lei. O Carte Este De Patru Ori Mai Scumpă Decât Un Caiet. Află Cât Costă Fiecare.
AJUTOR, DAU COROANĂ! Completați Propozițiile Cu Verbul "Aller" Din Paranteze: (vont) (vas) (allons) (vais) (allez) (va) Les Cigognes ___ Vers Les Pays Chauds Po
3 Ce S-a Construit Pe Ruinele Castelului Baronului?Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. A, Un Alt Castel;c. Un Hotel;b. Un Centru Cultural;d.
3 Ce S-a Construit Pe Ruinele Castelului Baronului?Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. A, Un Alt Castel;c. Un Hotel;b. Un Centru Cultural;d.
2. Redactează O Compunere, De 70 - 130 De Cuvinte, În Care Să Relatezi O Întâmplare Prin Care Crezi Că A Trecut Apolodor În Călătoria Din Delta Dunării. In Reda
Viteza Unghiulară A Unui Volant Descrește Uniform De La 1000 Rot/min La 400 Rot/min în 5 S. Determinați Accelerația Unghiulară Și Numărul De Rotații Efectuate D
Am Nevoie De C)Explicați.Apreciez Rsp.