RO Study
👤
Barbara1
Barbara1
25-01-2016
Matematică
a fost răspuns
scrie numerele pare de la 0 pana la 15
Răspuns :
DjAlex20
DjAlex20
25-01-2016
0,2,4,6,8,10,12,14 acestea sunt :)
Answer Link
Elenutza111111
Elenutza111111
25-01-2016
0 ,2,4,6,8,10,12,14
sper ca te.am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Un Text Descriptiv De 10-15 Rânduri În Care Să Prezinți O Ploaie De Vara. URGENT!! DAU COROANA!!
Se Considera Punctele A(1,3),B(-2,1),C(3,-1). A) Reprezentați Într-un Sintem De Axe Ortogonale Punctele A,B Și Cb) Calculați Distanță AB, AC Și BcDau Coroana Și
Imi Puteti Face Un Rezumat La Povestea Cu Tâlc De Stefabn Sgandăr "Împacarea"
Povestirea Textului Umbrela Roșie După Titel Constantinescu.....VA ROGGG URGENTTT !!!!!!DAU COROANAAAAA!!!
4. Motivați, In 2-3 Rânduri, De Ce Textul "Jurnalul Unui Puşti" Este Un Text Narativ Literal
Va Rog Repede Cine Mă Poate Ajuta
03. Notează A (adevărat) Sau F (fals) În Dreptul Fiecărui Enunț Referitor La Textul Citat. A) Prâslea Era Cel Mai Mare Dintre Frati. B) Fratele Mijlociu A Zărit
Dupa Ce Pretul Unui Produs S A Ieftinit Cu 15% A Urmat O Scumpire Cu 10% Pretul Devenind Astfel De 154 De Lei.Aflati Preutul Initial Al Obiectului A) Verificati
4. Se Dă Enunțul: "Creangă Ținea La Scrisul Limbii Curate Românești". Stabilește Valoarea De Adevăr A Enunțurilor De Mai Jos. A). Propoziția Dată Este O Propozi
Complete The Sentences With The Words In Exercise 3: A. How Many Spoons Of Do You Want In Your Cup Of Tea? B. Tommy Wants To Eat A Of Pizza. C. My Grandma Needs