RO Study
👤
InnaSabrinna
InnaSabrinna
25-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Ex nr 1 va rog, va dau coroană.
Răspuns :
Gheorghedana
Gheorghedana
25-01-2016
a,ale,ale,ale,al,ale,ale,al ,ale,al,al,ale .
pe rand :))))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alina Si George Merg Impreuna La Un Fast-food.Sau Asezat La Masa Si Au Asteptat Comanda Ceruta.Dupa Ce Au Servit Pranzul Sau Simtit Rau,ajungand La Spital.Asa S
Intr.un Bloc Sunt 18 Apartamente Cu Doua Sau Trei Camere, In Total 42 De Camere.. Cate Apartamente Cu Doua Camere Sunt In Bloc?
Fie Progresia Aritmetica (an) :Daca Suma Primilor 10 Termeni Este Egala Cu Suma Urmatorilor 10 Termeni Calculati Raportul Intre S10 Si S 20.
Va Rogg..urgenttCine Termina Primul Si Corect Primeste Cel Mai BunO Compunere Sau O Scrisoare Despre : My Holiday In Africa.Conditiile Fiind:-sa Contina Ceva Di
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Circumstantiala De Loc Care Sa Aiba Regent Verbul A calatori. Ajut
Calculati 3336+125ori25+25-225ori
Va Rog Ajutati-ma Sa Scriu Traducerea In Engleza A Fragmentului Meu .Era O Zi Frumoasa .Parintii Mei S-au Hotarat Sa Facem O Vizita Verisorilor Mei In Africa.Ca
O Scoala A Achizitionat 25 De Mingi In Valuare De 725 De Lei. Stiind Ca Unele Au Costat 20 De Lei Biar Altele 35 De Lei Aflati Cate Mingi De Fiecare Fel Sunt! E
Ce Efect Are Folosirea Cuvantului ,,iaca,,? Care Este Efectul Folosirii Acestui Timp? Va Rog Ajutati-ma!! Multumes
Care Sunt Numerele Formate Numai Din Zeci Care Sunt Cele Mai Apropiate De 62