RO Study
👤
Bubbles1
Bubbles1
25-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Sa se aduca la forma cea mai simpla expresia
Răspuns :
Funnymod
Funnymod
25-01-2016
Care e expresia pe care trebuie sa o determinam?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In 16 Bidoane De Acelasi Fel Incap Cu 5 L Mai Mult Decat In 15 Bidoane . Afla Cati L Incap In 7 Bidoane De Acelasi Fel.
Calculați Suma Tuturor Numerelor Xy Știind Că Xy=4x+3y.
Intr-un Butoi Se Afla 6 Hl De ulei,iar In Altul Cu 20 Dal Mai Putin.Jumatate Din Cantitatea De Uleis-a Pus In Sticle De 2 L,iar Restul,in Sticle De Un Sfert De
1) X⁴-1 Supra X²+1 Prin X²+1.2) Scrieti Sub Forma De Interval Multimea Solutiilor Reale Ale Inecuatiei 4x-3≤2x+15.3) In Paralelipipedul ABCD A`B`C`D` ,AB=4 Cm
Imi Trebuie 20 De exemple De Acizi Anorganici(inafara De H₂SO₄, H₂SO₃, HCl, HClO₂, HClO₃, HClO₄, H₂CO₃, H₃PO₄, H₃PO₃, HI, HF, HBr, HB, H₄P₂O₇). Formula+denumire
Hey, Salut, Am Nevoie De Ajutorul Vostru!! :) Mediatoarea Laturii [BC] A Triunghiului Ascuţitunghic ABC Intersectează Latura [AC] În P. Dacă AB=6 Cm Şi AC=8 Cm,
Un Triunghi Isoscel Are Un Unghi Cu Masura De 100. Un Unghi Ascutit Al Triunghiului are Masura De ....
Buna!Cine Imi Spune Si Mie La Chimie Cum Se Scriu Cu Litere:1.Acizi2.hidrozidul2.carbonat3.oxid4.azotatCe InseamnaSo ?H2SO3OH
CAt Face Acel Calcul De Ordin Clasa 13 (1+2=?)
A)Se Alege La Intamplare Un Nr Natural Din Multimea {1,2,3,...,20}. Probabilitatea Ca Nr Ales Sa Fie Multiplu Al Lui 5 Este Egala Cu.....b)Daca |2-x|+|y+3|=0 At