RO Study
👤
Anuzza
Anuzza
23-01-2016
Biologie
a fost răspuns
cu ce se hraneste popandaul
Răspuns :
BiBiancandreea
BiBiancandreea
23-01-2016
Se hraneste cu radacini, frunze si arbusti.
Answer Link
BiancaSB
BiancaSB
23-01-2016
Hrana popândăilor este mai ales de natură vegetală, ea constă din semințe, rădăcini, tuberculi și bulbi de plante. Popândăii se mai hrănesc cu nevertebrate mici, insecte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nagneticeb) Ce Asemănări Și Deosebiri Există Între Câmpul Gravitational Și Câmpul Magnetic?Alcătuieşte O Listă Cu Fenomene De Electrizare Întâlnite De Tine În V
VĂ ROG MULT MULT MULT DE TOT DAU 100 DE PUNCTE SI COROANĂ, E URGENT, AM MARE NEVOIE DE AJUTOR!!!!!!!!!
Am Nevoie De 2,3 Limba Engleza, URGENT SI DAU COROANA:))
2. Alege Răspunsul Corect:Tasta Care Se Apasă Pentru A Încheia O Expunerede Prezentare Este:○Esc○F1○ F5 ○DeletePentru A Insera În Prezentare O Imagine Se Alege:
13. Puneti Paranteze Pentru Ca Egalitățile De Mai Jos Să Fie Adevărate:1,5×3,5+2-0,5=7,5
Sonia Are 6 Ani Iar Mama Sa Are 30 De Ani. Află Cu Cati Ani In Urma Suma Varstei Acestora Era 32
Buna Seara, Am Nevoie De Un Rezumat Romanului ,,Morometii" Vol 1, Va Rog! Multumesc!
Identifica Perioada Din Istoria Romaniei Reflectata In Caricatura. Descrie Semnificatia Ei
Citiți Încă O Dată Jurământul Rostit De Carol I La Proclamarea Să Ca Doamn. •Considerați Că Domnia Sa Și-a Îndeplinit Rolul? Dacă Da, Motivați. Va Rog Este Urge
Va. Rog. Ajutați-mă. La. Ex. 5