RO Study
👤
Andramelissapop
Andramelissapop
23-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Analiza predicatului furisez
Răspuns :
Andraelena69
Andraelena69
23-01-2016
Furisez= predicat verbal, exprimat prin vb predicativ, conjugarea 1, diateza activa, mod indicativ , timp prezent , persoana 1, nr singular
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Sinonime Pentru Urm. Expresii : A Pune Pe Cineva La Incercare - Ii Sufla Vantul In Traista - A Face Zile Fripte Cuiva - A Se Da Pe Brazda - A Lua In Co
Alcatuiti Doua Contexte in Care Sa intrebuintati adjectivul Firav cu Sens Propriu Si Cu Sens Figurat .
Ajutațimă!!!Cum Crezi,care A Fost Calea De Apariție Și De Afirmare A Unui Astfel De Ritm Al Migrațiilor La Zebre Și Antilope Gnu?
DE CE \ZIUA NU ESTE EGALA CU NOAPTE
Buna!! 1. Faceti-mi 3 Pleonasme(stiu Ex. Dar Vreau Sa Vad Cine Stie) - ( Sper Ca Stiti Ce Ii Ala Pleonasm) 2. Faceti 2 Prop. Cu Omonime(de Ce Fel Doriti) 3.sino
Care E Cimpul Lexical A Cuvintului Respect
A Descoperi La Toate Modurile Si Timpurile ! Adica Sa Il Conjugati La Modurile Personale . Multumesc
Care Este Personajul Principal(+scurta Caracterizare) Si Mesjul Textului 'Pasarea Indiana' De Jean Claude Carriere?
O Compune In Care Sa Arate Ca Eu Sunt Un Super Erou,sa Fie De 20 De Randuri.Si Repede Va Rog Frumos!!!
Ordonati Cuvintele Proverbului mamei Uita Tatalui tale