RO Study
👤
Nucleu1
Nucleu1
22-01-2016
Matematică
a fost răspuns
cat fac x ori x ? va rog frumos
Răspuns :
AnonimD2016
AnonimD2016
22-01-2016
x la a 2 a (la patrat)
Answer Link
Tigerlili
Tigerlili
22-01-2016
X × X = X²; X ori X este egal cu x la puterea 2 ; Sper ca te-am ajutat!.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Primele Doua Rafturi Dintr-o Biblioteca Erau 360 Carti,pe Al Doilea Si Pe Al Treilea Erau 420 Carti Iar Pe Primul Si Al Treilea Raft Erau 540 Carti.Cate Cart
Daca (a+3b)divizibil Cu 10 A,b∈N*DEMONSTRATI CA (7a+b)divizibil Cu 10!(da Am O Tema...)
Aratati Ca 2x + 6y = 58 daca Si Numai Daca X Si Y Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2 Si 9 25x- Y 41
Raportul De Masa Fe La O Din Magnetita. Cum Se Scrie?
Un Mobil Se Misca Uniform Rectiliniu Cu Viteza De 40km\h si Parcurge o Anumita disin 2h.In Cat Timp Va Parcurge Acest Mobil Aceeasi Distanta , Daca Viteza Va
Numerele A Si B Sunt Direct Proportionale Cu 5, Respectiv 4. Cat La Suta Din A Reprezinta B?
Un Mobil Se Misca Uniform Rectiliniu Cu Viteza De 40km\h si Parcurge o Anumita disin 2h.In Cat Timp Va Parcurge Acest Mobil Aceeasi Distanta , Daca Viteza Va
Fiind Data Proportia A/b = C/d, Sa Se Afle 5 Ad Daca B = 3 Iar C Este De 4 Ori Mai Mare Decat B.
Criteriu De Divizibilitate?! TOT! As Vrea,tot Ce Este Vorba De Divizibilitate!
Am O Tema La Cultura Civica : De Gasit In Constitutia Romaniei Modalitati De Control Ale Puterilor In Stat. :) Eu Am Cautat In Constitutie, Dar Nu Am Gasit Nimi