RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Unde scrie tema .Dau coroană! !!
Răspuns :
Alysweet
Alysweet
22-01-2016
Unde este o bila langa alta,o dai pe cea din margine mai sus sau mai jos. Si unde este o bila sub alta,muti pe cea de deasupra pe randul de langa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 600. Catul Lor Este 2. Care Sunt Numerele?
DAU COROANA!!!!! UITATI-VA SI LA CELELALTE ÎNTREBĂRI DACA STITI SA RASPUNDETI DAU SI ACOLO COROANA
Urmăriți Tabelul Următor, Care Prezintă Numărul De Locuitori Din Câteva Oraşe Din Româanul 2012:OraşulNumărul De LocuitoriTimişoara306462Piteşti Deva Iaşi164 68
1. Am Ajuns În Împărăţia Textului Descriptiv! Cel De Mai Sus Este Scris În Versuri. Găseşte, În Careul De Mai Jos, Cuvintele Care Se Referă La Acest Tip De Text
Va Rog Din Suflet Sa Imi Rezolvati Acest Exercitiu ! Am Mare Nevoie De Rezolvarea Lui ! URGENT !!!
6. Împarte Textul Dat Pe Etapele Acţiunii. Colorează-le Diferit Și Apoi Notează-le Mai Jos.
Ma Ajutati, Va Rog!sa Fac Desenul
A) Să Se Determine Funcția De Gradul Al Doilea F :R -> R, F(x) = Ax² +bx+c, A,b,c Apartin R, A Diferit De 0, Al Cărei Grafic Trece Prin Punctele A(1;0), B(
De La Ora 6:45 Pana La Ora 12 Cate Ore Și Minute Sunt?
3. Cele 400 T De Portocale Folosite La Carnaval Sunt Transportate Cu 24 De Camionete Șicamioane De Tip AVIA, Care Au Capacitatea De 2 T, Respectiv 4 T Fiecare.