RO Study
👤
Mary94
Mary94
22-01-2016
Matematică
a fost răspuns
compara dublul numarului 9 cu triplul numarului 6
Răspuns :
Nettycutza
Nettycutza
22-01-2016
9*9=81 6*6*6=216 dublul lui 9 este 81 iar triplul lui 6 este 216 deci 81<216
Answer Link
Carbunas
Carbunas
22-01-2016
9×2=18 6×3=18 sunt egale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Sintactic Si Morfologic Cuvintele Scrise Cu Litere Mari Din Secventa : Pacientii Au SALOANE SEPARATE ,iar LOCUL E Impanzit De Aparatura .
Sunetele Sunt Vibratii Ale Aerului Produse De Obiecte In Miscare. Atunci Cand Orice Obiect... Provoaca Miscare In... Particulele De Aer, Se Lovesc Intre Ele Pro
Determinati Cea Mai Mare Fractie Zecimala Finita De Forma 7,8a,care Are Rotunjirea La Prima Zecimala Egala Cu 7,8.
Bună Vreau Și Eu Alte Însușiri Pentru Cuvintele Copaci De Zahăr, Câmp De Cristal, Și Iaz De Oglindă
Va Rog Ajutatima Prima Nu O Stiu A Doua Nus Sigur Cai Buna
Intro Familie Salaruiul Lunar Este De 54714 Lei.daca Tata Primestw De Doua Ori Cat Mama,ce Suma Aduce Fiecare In Casa?
In Bradutul De Craciun Straluciau 125 De Globulete Globuletele Rosi Si Galbene Erau 89 Iar Galbene Si Albe 75 Cate Globulete Din Fiecare Straluceau In Bradut
Traduceti In Limba Engleza: Ea Le-a Facut(pay) O Visita Ieri. A Mancat Multe Zanvisuri, Acolo. Acolo A Intalnit-o Pe Marvaret Palnor. Au Vorbit Despre Vechi
Va Rog, Dau COROANĂ. Care Sa Fie Motivul Tristetii Printului? Oferă O Posibila Explicație În Spațiul De Mai Jos: Cred Ca Micul Prinț Este Necăjit, Deoarece.....
Arata Ca Fractia: 2n+5/n+2 Este Fractie Ireductibila.