RO Study
👤
Fotbalistul101
Fotbalistul101
22-01-2016
Limba română
a fost răspuns
explicati expresia:cerne norii
Răspuns :
Georgiana2005
Georgiana2005
22-01-2016
cerne norii=
ninge
Cred ca asta este !
Answer Link
Gtrvjgyh
Gtrvjgyh
22-01-2016
Inseamna ca ninge tare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Puți Ajuta La Engleza Exercițiul 1 Și 2 Pagina Care Vă Ajută E Tot Acolo Pagia 145 Vă Rog Mult Urget Dau 67 De Pucte
E) Un Substantiv Insoţit De Doua Adjective-insecte Lunguelf) Trei Verbe De Acțiune - Tranversare, So Wide, Sudermes, Moţăia1g) Două Verbe De Stare-h) Un Verb De
2. Redactează O Compunere, În 70-130 De Cuvinte, În Care Să OSimona Popescu, Personajul Din Textul 2.-În Redactarea Răspunsului Tău, Trebuie:-să Precizezi Două
Writing15 Your Teacher Has Asked You To Write A Story About A Terrible Journey. It Can Be A True Story Or One Thatyou Invent.Write 75-100 Words.Repedeee Vă Rogg
5. Scrie Doar Unul:brațelepomicopacistropibucăţi
Am Nevoie De 10-12 Faze De Sfârșit De Clasa IV !URGENT VA ROOOOOG! Dau Coroana !!!Mulțumesc!
SConsiderăm 0°≤x≤ 90°, Din Sin²x+cosx-1 Avem Sinx-VI- Cos²x Şi De AsemeneaVI - Sin²x. Se Cere:COST =a) Să Se Calculeze Cosx, Tgx Şi Ctgx Ştiind Că Sinx - 2:b) S
15 Intr-un Cerc Sunt Înscrise Un Pătrat Şi Un Hexagon Regulat. Aflați Aria Hexagonului,ştiind Că Latura Pătratului Este Egală Cu 4 Cm.
Transcrie Din Text Adina Popescu Singur Pe Vârful Omu Un Adjectiv La Gradul De Comparație Superlativ Relativ De Superioritate Și Un Adverb La Gradul De Comparaț
Fie (a,b) - C.m.m.d.c. 7(a,b) = A+2b. Sa Se Arate Ca A+b Este Divizibil Sau Cu 4, Sau Cu 5, Sau Cu 6.