RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-01-2016
Matematică
a fost răspuns
exercitiile 118,120 ma puteti ajuta?
Răspuns :
C04f
C04f
22-01-2016
Am reusit sa factransferul pozelor, ser sa intelegi, scrierea sub forma trigonometrica le ai de data trecuta toate sunt acolo de acea nu am mai explicat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Patru Propozitii Cu Predicate Nominale Prin Care Sa Arati Cum Era Mama Vitrega A Albei-ca-Zapada
Alcatuieste Enunturi, Respectan Urmatoare Cerinta: a) Cuvantul "suferind" Sa Fie Pe Rand, Verb, Substantiv Si Adjectiv
Folosind Cifrele De Pe Cartonase (3,8,4,9,7) , Scrie Cate Trei Fractii : A) Echiunitare , B) Subunitare , C) Supraunitare . Va Rog Sa Ma Ajutati Ofer 15 Puncte
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa : NU VOM STII Poate Niciodata Cu Siguranta Dar POVESTEA Devine Astfel Cu Atat Mai Interesanta
Sa Alca Tuiesc Propozitii Cu Cazurile Nominativ Acuzativ Genitiv Dativ
Eu Spun Multe, Tu Spui Una! Ploi , Coji, Scoli, Porti
Din Numarul De Carti Pe Care Le Are Horia,13\100 Sunt Carti De Colorat ,cu 15/100 Mai Multe Carti De Povesti,iar Restul Romane. Afla Ca Fractie,cate Romane Are
Transforma Urmatorele Adjective În Substanaive Veche Părintești Uscativa Brazdata Vesel Carliontat
Dana Și Costel Sunt Doi Frați, De 7 Și 8 Ani , Iar Mama Lor Are 39 De Ani.Vârstă Mamei Va Fi Egala Cu Dublul Sumei Vârstei Copiilor
Cuvinte Cu Sens Asemănător: Blândă , Semeție, Priveau, Mândre, Soartă, Strălucită, Pleavă, Bucate, Țanțoș