RO Study
👤
Livik
Livik
21-01-2016
Fizică
a fost răspuns
caracterizați forță de greutate
Răspuns :
Brady2003bd
Brady2003bd
21-01-2016
Forta cu care Pamintul atrage orice corp aflat in apropierea lui se numeste forta de greutate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Compunere De 10- 12 Randuri Despre Familia Mea.VA ROG ! REPEDEE! AM NEVOIE DE EA IN 20 DE MINUTE! DAU COROANA!!!!
Bună! Vă Rog Frumos Îmi Spuneți Și Mie Care Sunt Toate Invocatiile Din "Deșteaptă-te ,romane"... P.S Are 11 Strofee Si Vreau Invocatiile Din Toatee Strofele!
Sa Se Calculeze In Ce Cantitate De Apa Trebuie Dizolvate 27,8 G Soda Caustica Pentru A Obtine O Solutie Cu Concentratia Egala Cu 8 La Suta
In Laboratorul De Biologie Sunt Fise De Observare Pentru Animale Din Diverse Medii De Viata. Cate Fise Sunt In Total, In Cele5 Dulapuri,daca In Fiecare Dulapsun
Realizeaza 2 Situati In Care Sa Fie O Actiune In Trecut Simultana
15 Enunturi Cu "a-i" 15 Enunturi Cu "ai" 15 Enunturi Cu "pe Care" 15 Enunturi Cu "care" 15 Enunturi Cu "ia"/"i-a" 5 Enunturi Cu "vazandu-l"/"vazandu-te"
Calculati: A)a La Puterea M-2(a²+a³). Va Rog Rapid..Dau Coroana!
Scrie O Scrisoare Directorului Scoli In Care Ii Spui Respectarea Timpului De Joaca
Numarul Natural N Din Egalitatea 44+n:24=50 Este: A) 144 B)120 C)6 D)8
Read The Ricipe And Find The Words You Dont Know Then Use A Dictionary And Fill In The Lines With The Correct Verbs: Bake,cool,stir,combine (2),add,preheat,refr