RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Alcatuieste un text literar
Răspuns :
Gtrvjgyh
Gtrvjgyh
21-01-2016
Fram este un urs polar.Lui i-a fost ucisa mama si a fost dus la circul Strutki.El este un urs bland,mare si alb.El si-a facut 2 prieteni : Egon si Otto ,doi vanatori de ursi albi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prețul Unui Obiect Este De 500 De Lei. După O Ieftinire De 12% Din Preț Și O Ieftinire Cu P% Din Noul Preț, Obiectul Costa 330 De Lei. Aflați Nr P.
Prețul Unui Obiect Este De 500 De Lei. După O Ieftinire De 12% Din Preț Și O Ieftinire Cu P% Din Noul Preț, Obiectul Costa 330 De Lei. Aflați Nr P.
Se Nitreaza Benzenul Obtinandu-se Un Amestec Cu Masa De 594g Care Conține Dinitrobenzen:trinitrobenzen In Raport Molar De 1:2. a) Scrieți Ecuațiile Reacțiilor C
A) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Mai Mari Decât 700 Şi Mai Mici Decât 1000. B) Scrieți Toate Pătratele Perfecte Cuprinse Intre 123 Şi 321.
Găsește Cel Mai Mare Număr Natural De Cinci Cifre Mai Mic Decât Cel Mai Mare Număr Natural De Cinci Cifre Diferite
Un Dialog De 6 Propoziții Între Colegu De Banca
Vreau Formule Chimice Cu:Cr ClSNo3So4Po4(cromul+ Cl, S, No3, So4, Po4) Urgent Va Rog !!
Completethispostcard Asing AM ,IS ,ARE AM NOT ,ISN 'T , AREN'T. Hello! My Name__is __Jack Andd This __is __Sue
Deci. Profu Meu De Rom Mo Pus Sa Conjug Niște Cuvinte: Alți, Mă, Mele, Cu Motocei. VA ROG AJUTOR!!!
Va Rog….dau Coronița!!! Mirela Şi Fratele Ei Au Economisit 28 Lei. După Ce Fiecare Copil A Cheltuit Câte 4 Lei,Mirelei I-au Rămas 14 Lei. Câţi Lei A Avut Fieca