RO Study
👤
Sabrinagavrilo
Sabrinagavrilo
21-01-2016
Chimie
a fost răspuns
sarcina nucleara are valoare
Răspuns :
Stoianc
Stoianc
21-01-2016
egala cu numarul atomic Z (luata cu +) - egala cu nr. de electroni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactează O Compunere De 15-20 Rânduri În Care Să Argumentezi Ca Opera Literară Două Loturi De I. L. Caragiale Aparține Genului Epic
Explică Întrebuințarea Ghilimelelor Din Replica : "Angel Radios ! De Când Te-am Văzut Întâiași Dată Pentru Prima Oară , Mi-am Pierdut Uzul Rațiunii... (își Comp
Un Grup De Turisti Parcurge Un Traseu In Trei Zile In Prima Zi 2,5 Km, A Doua Zi Cu 12hm Mai Mult Iar A Treia Zi Jumatate Din Cat A Parcurs In Primele Doua Zile
Pentru Fiecare Din Trunghiurile Urmatoare, Calculati Sin B, Cos B, Sin C, Tg C, Ctg B: 1.AC= 18, AB=24, BC=30 2.AC=12, AB=16,BC
Dati Cate Doua Exemple De Sume Formate Din Cate Doi Termeni De Semne Diferite Care Sa Respecte Conditiile Date Si Efectuati Calculele: A)termenul Pozitiv Este
Cate Numere Întregi Au Modulul 16?? Dar Pătratul 16?
Aflati Ce Suma De Bani Avea O Persoana Stiind Ca Dupa Ce A Cheltuit 10 Lei Si Inca 40% Din Rest,i-a Mai Ramas Jumatate Din Suma Initiala. Va Rog, Dau Coronita
Semnificatia Secventei : ZMEUL (ramane Incremenit,vrea Sa Inainteze,dar Nu Poate ; Vrea Sa Ridice Buzduganul Si-i Cade Bratul Fara Putere) : Pacatosule !... Ast
Alcătuiește Propoziții In Care Verbele - Stralucesc,a Apus,voi Astepta - Sa Fie Predicate Predicate Si Sa Ocupe Locuri Diferite . E De Clasa A III A ! Var Rog
Calculati Cati litri De Apa Incap Intr-un Paralelipiped Dreptunghi Cu Dimensiunile 20 Cm, 0,7m Si 5 Dm