RO Study
👤
Cristi143
Cristi143
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
analiza verbului nu socotesc
Răspuns :
Cangurel
Cangurel
21-01-2016
nu socotesc=verb persoana1 numarul sungular si timpul prezent
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mi S-a Dat Poezia "Frumoasa Si Juna" De Mihai Eminescu Si Am Cerinta: 1. Ilustreaza, Cu Cate Un Exemplu Din Textul Dat, Doua Trasaturi Ale Gemului Lirc.
2 Supra 3 Of 15 Cat Face.multumeac
75/90-5/8 E Doar O Scadere Dar Na... / Inseamna Supra
Se Considera Functiile : F:R-->R, F(x)=x-3 Si G:R-->R, G(x)=-3x+5 Calculati Aria Triunghiului Determinat De Reprezentarile Grafice Ale Celor Doua Functii
Nu Recunosc Cuvintele Formate Prin Conversiune . Va Rog Frumos Sa Imi Explicati Cum Sa Imi Dau Seama Cat Mai Usor Care Sunt Aceste Cuvinte + Niste Exemple . Va
Rolul Posibil Al Ficțiunii In Dezvoltarea Unei Personalități. Am Nevoie De Un Răspuns Cat Mai Repede!!!!!!!
Trei Substantive Propii Din Textul ;Motanul Winston Duce O Viata Perfecta. Peste Zi Se Relaxeaza Pe Canapea, Intrerupandu-si Motaiala Doar Pentru A Se Ghiftui C
Imi Spuneti Va Rog Cat Vine In Bani 3999 Lei
1.Peter Parker A Devenit Omul-Păianjen:a)ca Urmare A Unui Experiment La Care A Fost Cobaib)din Greșeală,fiind Mușcat De Un Păianjen Radioactiv2.Care Este Cel Ma
Mi S-a Dat Poezia "Frumoasa Si Juna" De Mihai Eminescu Si Am Cerinta: 1. Ilustreaza, Cu Cate Un Exemplu Din Textul Dat, Doua Trasaturi Ale Gemului Lirc.