RO Study
👤
Mario11062
Mario11062
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu a pribegi
Răspuns :
Cangurel
Cangurel
21-01-2016
Eu azi am prbegit la scoala.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Eseu Despre Mircea Cel Bătrân -lupta Antiotomana Cerințe-prezentarea Contextului Internațional De La Sfârșitul Secolului Al 14 Le-a -2 Batalii -o Acțiune
9. Asociază Fragmentul Din Take, Lanke Şi Cadâr De Victor Lon Popa Cu Un Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 10
Subliniază Verbele La Modul Indicativ Timpul Imperfect Din Exemplele De Mai Jos . a. Elevii Învăța Un Cântec b. Mergeam Grăbit Fiindcă Primisem O Invitație La
Apotema Unei Piramide Patrulatere Regulate Este De 3 Cm, Înălţimea Ei De 3✓3/2cm, Iar Aria Laterală - De 18 Cm. Aflați Volumul Piramidei.Dau 100, Îmi Trebuie Ur
III. Analizaţi Schema Tehnologică A Maşinii De Turnat Lac, De Mai Jos. 1. Identificați Părţile Componenete; 2. Descrieţi Principiul De Funcționare. VĂ ROG URGEN
LORESENT PERFECT SIMPLE OR PRESENT PERFECT CONTINUOUS 1. Parvatil 2. They 3. Jenny, How Many Apples 4. He Is Very Tired Now. Hey 5. Molly 6. Dinner's Ready. My
Problema La Alimentară S Au Adus 10 Lăzi Cu Câte Șase Franzele Fiecare S Au Vândut Franzele Din Opt Lăzi Câte Franzele Au Rămas Nevândute. Modul 21. Câte Franze
Un Rezumat La Capitolul 5:Rusinea Din Carea Ion De Liviu Rebreanu Va Rog Dau Coroana La Cel Mai Bun Si Corect Raspuns!
Aflati Cati Ani Au Un Tata Si Fiul Lui Stiind Ca In Prezent Varsta Tattalui Este Dublul Vârstei Fiului Iar In Urma Cu 7 Ani Era Tripla
Am Nevoie Acum De Povestit A 3a Strofă Din Poezia Iarna De Vasile Alecsandri