RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă cuvântul Cîrduri
Răspuns :
Felix212
Felix212
21-01-2016
CARDURI=ROIURI,SIRURI,GRUPURI
Answer Link
AnaOana1
AnaOana1
21-01-2016
Stoluri de pasari.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
Calculați:a) Cos(x - Y), Dacă X, Y Aparține (0, Π Supra 2) Și Cos X = 1 Supra 7, Cos Y = 13 Supra 14;b) Cos( Π Supra 3 - A), Dacă A Aparține ( 3 Π Supra 2, Π) Ș
Fie ( R , _|_ ) , X _|_ Y = (x-3)(y-3) +3 .a) Sa Se Arate Ca (x+3) _|_ (1/x +3) =4 , (oricare Ar Fi ) X Apartine Lui R La Puterra Steluță ;b) Sa Se Arate Ca Leg
Am Nevoie De Ex 5 A Si B
1. Intr-o Excursie Merg Fete Şi Băieți. Dintre Aceşti Copii, 40% Sunt Fete. Dacă Ar Mai Veni 9 Băieţi Şi Ar Pleca 2 Fete, Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Jumătate
Aveti Cerinta In Poza Dau Coroana
• Scrie Un Text De 3-5 Rânduri În Care S-o Personifici Pe Blansa, Inspirându-te Din Primul Paragra În Care Aceasta Este Asemănată Cu O Fiinţă Umană. 10 Există V
Un An Nou Fericit, Tuturor
Fie ( R , _|_ ) , X _|_ Y = (x-3)(y-3) +3 .a) Sa Se Arate Ca (x+3) _|_ (1/x +3) =4 , (oricare Ar Fi ) X Apartine Lui R La Puterra Steluță ;b) Sa Se Arate Ca Leg
Analizati Verbele De Pe Aceata Pagina, Tipul Verbului, Persoana, Nr, Modul Si Timpul , Conjugarea, Si Functia Sinctactica