RO Study
👤
Alinutaa
Alinutaa
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Construieste enunturi cu imaginile
Răspuns :
Cosminamihaela1
Cosminamihaela1
21-01-2016
Fratele meu bea apa cu paharul .
Mama citeste enunturile facute de mine.
Mihai si Elena sunt in apa la mare.
Cristian pescuies te pentru tatal meu.
Tatal meu conduce o nava ..... sau ce o fi aia si pe aa treia imagine nu o vad bn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutor - Suma A Doua Numere Este 50 . Daca Primul Sar Mari De 3 Ori Si Al Doilea S-ar Marii Cu 20 Atunci Al Doilea Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Primu
Va Rog Ajutor - Suma A Doua Numere Este 50 . Daca Primul Sar Mari De 3 Ori Si Al Doilea S-ar Marii Cu 20 Atunci Al Doilea Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Primu
Impartiti Suma Primelor Zece Numere Naturale Pare La Suma Primelor Zece Numere Naturale Nenule,
Ai Savurat Fiecare Clipa A Zborului Si Ai Fost Fascinant De Splendoarea Peisajelor Văzute De La Înălțime. Te-au Impresionat Atât Privelistile Montane,cât Si Cel
Completeaza Cu Prepozitiil;e In, Om, At ...her Cousin's House ...the Usa ...home ...a Football Match ...a Rock Concert ...school ...california
Numerele A,b,c Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2,6,7.Aflati Numerele Dacă : a)a+b+c=135 b)3a+2b+5c=106
Pentru A Obtine Din Grau Faina Se Pierde 25% Din Cantiatea De Grau.Din Ce Cantitate De Grau Se Obtin 270kg Faina
Cum Se Transforma Adj Mic In Substantiv? Multumesc
Va Rog Frumos Stiu Ca Nu Mai Suntem In Perioada Scoli Dar, Vreau Si Eu O Compunere Cu Titlul :Pana La Nori De Vre-o 10 Randuri Care Sa Cuprinda Si Dialog.....??
Lungimea Unui Dreptunghi Este De 15 Cm Iar Latimea De 3/5 Din Lungime.Sa Se Calculeze Raportul Dintre Valoarea Permetrului Si Valoarea Ariei Dreptunghiului.