RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
proiectul ajutatima dau coroana plus 10 puncte
Răspuns :
Radik2015
Radik2015
21-01-2016
zapada fiind formata din apa,dupa topire aceasta umezeste solul din care plantele isi rezerva sursa necesara de apa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutați!Care Este Cazul Și Funcția Sintactica A Cuvintelor Însoțite De Prepozitie Din Textul Urmator:Mihai Este Un Elev Foarte Bun,dar M-a Speriat
19 Cinci Muncitori Termină O Lucrare În 18 Zile Lucrând Câte 8 Ore Pe Zi. În Câte Zile Pot Termina Ace-eași Lucrare 9 Muncitori Dacă Vor Lucra Câte 10 Ore Pe Zi
1. Mă Gândesc La Un Număr . Il Micsorez De 9 Ori, Apoi Il Adun Cu Cincine Lui 25 Si Obtin 15. La Ce Număr M-am Gândt?
Află Numerele Cu 325 Mai Mici Decât 767 Și 827
Colecția De Timbre A Simonei Conține Timbre Străine Cu 126 Mai Multe Decât Cele Românești. Câte Timbre Din Fiecare Fel Are Simona, Dacă Cele Românești Sunt De P
Într-o Sală De Clasă Sunt Doua Rânduri A Câte 3 Bănci Și Două Rânduri A Câte 4 Bănci . Câte Bănci Sunt În Sala De Clasa? ( Cu Plan De Rezolvare)
3 Proverbe Despre Responsabilitate Cu Exp Lor ......
Carpații Transilvaniei Mărginesc În Est Carpații
Va Rog Să Mă Ajutați <3
2 Trandafiri Costă Cât Trei Crizanteme Sau Cât 5 Garoafe Iar 6 Trandafiri Și 5 Crizanteme Costă 56 Lei.Cât A Plătit Radu Pentru Cinci Crizanteme 5 Trandafiri Și