RO Study
👤
Luigi3
Luigi3
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Carte acuzativ atribut urgent propozitie
Răspuns :
000006
000006
21-01-2016
El este un cititor de carti de povesti
Answer Link
Didiutzaa
Didiutzaa
21-01-2016
cartea din biblioteca este inreresanta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Compunere Narativa De 10-15 Randuri Prezinta Aventurile Prin Care Trece Un Aviator..
Am Facut Contestatie La Limba Romana.....nota Fiind Una Prea Mica Am Ramas Uimit,credeti Ca Ma Voi Alege Cu O Nota Mai Mare ,avand In Vedere Ca Nota Mi-a Iesit
Ma Mai Ajutati Cu Ceva Am Nevioe De Toate Imaginile Artistice Din Poezia Dorinta A Lui Mihai Eminescu muuulltuuuumeesc :*
Vreau Si Eu 3 Compuneri In Engleza.
Explica ,in 5-6 Randuri Secventa: Cate Focuri, Cate Lumanari Si Cate Vapaite N-ai Ars, Poveste, Si Toate s-au Stins, Si Multe Se Vor Aprinde Ca Sa Se Stinga Ia
Explica ,in 5-6 Randuri Secventa: Cate Focuri, Cate Lumanari Si Cate Vapaite N-ai Ars, Poveste, Si Toate s-au Stins, Si Multe Se Vor Aprinde Ca Sa Se Stinga Ia
Aflati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 3a+16b=54 Si Completati Fraza ,,16b Si 54 Sunt Numere Pare,deci...,,
Problema Grafica (cu Desen) Cls A Treia : Jumatatea Unui Numar Este Egala Cu O Treime Din Al Doilea Si Un Sfert Din Al Treilea. Care Sunt Numerele,daca Primul
Problema Grafica (cu Desen) Cls A Treia : Jumatatea Unui Numar Este Egala Cu O Treime Din Al Doilea Si Un Sfert Din Al Treilea. Care Sunt Numerele,daca Primul
Am Facut Contestatie La Limba Romana.....nota Fiind Una Prea Mica Am Ramas Uimit,credeti Ca Ma Voi Alege Cu O Nota Mai Mare ,avand In Vedere Ca Nota Mi-a Iesit