RO Study
👤
Amalia45
Amalia45
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
substantivul corn sa fie in cazul genitiv,
Răspuns :
Cherry1
Cherry1
21-01-2016
CARTEA este a lui corn
Answer Link
Danait
Danait
21-01-2016
Ale cornului sunete,se auzeau din departare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Şimales Compară Informația Din Text Cu Cea De Pe Hartă Și Apoi Notează: Ce Apare In Text, Dar Lipseste Ce Apare Pe Hartă, Dar Lipseste In Text Din Hartä Ce Elem
Salut,din Gresala Mi Am Sters O Adresa De Email Si Nu Mai Stiu Cum Sa O Recuperez,ma Poate Ajuta Cineva,rog Seriozitate,deoarece Este O Problema Destul De Serio
3 Explică De Ce Primul Alineat Al Textului De La Exerci- ţiul 1 Poate Fi Începutul Unei Narațiuni, Fiind Expozițiu- nea (situaţia Iniţială). in Poză Este Textu
Buna Seara! Rezumat La Fișa Asta Va Rog, Rapid! Dau Coroană Si Inima Si 5 Stele
Calculează În Doua Moduri Sau Aplică Proprietățile Înmultiri : 2x 3 + 2x 5 = 10 X 7+10 X 9 = 25 X 100+ 36 X 100 =. X 42 X 3-32 X 3 = 161 X 5-93 X 5 = 7 X 24
44. Se Consideră Expresia E(x) = 2(2x - 1)² + 3(2-x)(x+2)-3(x-2)², Unde X Este Un Număr Real. A) Arătaţi Că E(x) = 2(x + 1) La A 2, Pentru Orice Număr Real X. B
Este Obligatoriu Sa Ai Examenul Cambridge Dat Pt Facultatile Din UK(cand Aplici Prin UCAS)?Sau Il Poti Trimite Si Dupa? Am Vazut Ca E Cerut La Unul Dintre Pasi
Imaginează-ţi Că Ai Participat La O Lectură Publică De Poezie. Redactează O Notă De Jurnal, De Cel Puțin 150 De Cuvinte.Va Rog Sama Ajutați!!!Dau 100 De Puncte
Ajutor Va Rog Frumos. Repede.
Buna, Ma Puteti Ajutava Rog??