RO Study
👤
Andreeadeea24
Andreeadeea24
20-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Putin ajutor?va rog♡:(
Răspuns :
Puffy34
Puffy34
20-01-2016
1977 - numeral cardinal
a ordonat - vb. pred.
Bucurestiului - subst. prop.
nou - adj. propriu-zis
a ordonat - P.V
reconstruirea - C.d.
sper ca ti-am fost de ajutor.... :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Desenează Un Pătrat Cu Perimetrul De 8 Cm Trasează Segmente Pentru A-l Împărți În Patru Pătrate Egale. Calculează Perimetrul Unuia Dintre Aceste Pătrate.Va R
Cum Se Rezolva Aceasta Problema. Urgent!!!
Cu Ajutorul Lecției Asking For And Giving Directions, Vă Rog Am Nevoie De 3 Dialoguri. Am Pus Și Poză Cu Exemple.Am Nevoie Urgent, Cine Reușește Primește 50 Pun
Cerbul Coarne-Rămuroase Are, În Această Poveste, Însuşiri Omeneşti. Argumentează Aceste Însuşiri, Exemplificând Cu Faptele Prezentate în text. Este Un Bun Pri
Realizati O Compunere Despre Înfăptuirea Statului Național Unitar Român Folosind Informațiile De La Rubrica Reținem
10. O Bara Cilindrica Cu Lungimea L=1 M Este Confectionata O Patrime Din Otel Cu Densitatea Ρ1= 7800kg/m3 Si Restul Din Aluminiu Ρ2=2700 Kg/m3. Sa Se Afle Unde
,,Un Proces Dezbătut La Curtea Cu Jurați Din Bucureşti A Sfârşit Printr-o Achitare, Pătimaş Comentată. Un Bărbat Din Aşa-zisa Societate Bună Şi-a Ucis Nevasta N
1 Corectează, Pe Caiet, Afirmaţiile Eronate Din Textul De Mai Jos: Coleg In Clasă, Iarna, Era Frig, Cam 18 °C. Afară, Termometrul Arăta 5°C. La Sugestia Unui El
Am Nevoie Urgent, Ex 4.1 !!!In Cat Timp O Macara Ridica Uniform Un Bloc De Beton Cu Masa De 1500 De Kg La Inaltimea 20 M, Daca Puterea Dezvoltata De Acesta Este
Ma Poate Ajuta Cineva? Voi Încerca Să Dau Coroana :)