Răspuns :
Dupa ultima zi de scoala eu si colegii mei ne-am hotarat sa ne intalnim la ora 12 in curtea scolii pentru a pleca in excursie.De cand am ajuns acasa m-am apucat impreuna cu mama sa facem hamburgari.Dupa acea mi-am pus 3 sticle de apa de 2l.Cand am ajuns in curtea scolii toti erau nerbdatorii sa ajunga in Sibiu ,eu vroiam neaparat sa vad centrul.La ora 12:15 a venit sa ne i-a autocarul.Eu am stat cu prietenul meu cel mai bun.Am plecat...eram foarte fericit.Dar pe drum m-am plictisit asa ca am ascultat muzica si m-am jucat putin pe telefon pana am ajuns sa mancam la (unde vrei tu).Dupa aceea m-am culcat putin si dintr-o parca am ajuns in certul Sibiului unde imi doream.Acolo am vizitat 3muzee.2 biserici si 3 expoziti de animale.Apoi ne-am dus la autocar si ne-am mancat pachetele de mancare si am baut apa.Dupa aceea am fost la filmul Star Wars.A fost foarte fain.Dar era deja ora 19,era ora sa plecam acasa.Pe drum ne-am jucat foarte multe jocuri.Apoi am ajuns acasa foarte obositi.Cum am ajuns m-am si culcat!Maine zi i-am povestit mamei mele tot ce s-a intamplat.A fost foatte bucuroasa!