RO Study
👤
State1978
State1978
20-01-2016
Matematică
a fost răspuns
3×4=12×casuta=casuta+casuta+casuta=
Răspuns :
Daria302
Daria302
20-01-2016
12*1=4+4+4
sper să te ajute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Ioni Poliatomici?
Alcatuire Cinci Propozitii Ca Urmatorul Exemplu Vara Mergem La Mare,iar Iarna La Munte.sa Folosesc Perechi De Antonime Cum E In Prop De Sus Vara -iarna
Te Rog Sa-mi Spui Si Tu Macar Trei-patru Motive Pentru Care Crezi Ca Oamenii Citesc.Scrie-le Dupa Cele Pe Care Le-am Propus Eu. Pentru Ca Vor Sa Uite De Tot Fel
Precizati Unde Sta Adjtectivul Fata De Substantvul Determinat . Ce Se Intampla Cu Adjectivul Asezat Inaintea Substantivului. 5/137 Clasa A 7 A . Cum Se Face ?
Continua,in 15 Rinduri,povestirea:Era Sfarsit De Februarie.Intr-o ZiContinua,in 15 Rinduri,povestirea:Era Sfarsit De Februarie.Intr-o Zi De Vineri,ma Intoarceam
Putez Va Rog Sa-mi Spunetzi Care Este Tesutl Mecanic La Cojile De Nuc Si La Simburii De Pruna>?
Ce Semnifica Ale celui Din Texul Padure Petrisorului
Precizeaza Valoarea Functia Sintactica Si Cazul Lor
Te Rog Sa-mi Spui Si Tu Macar Trei-patru Motive Pentru Care Crezi Ca Oamenii Citesc.Scrie-le Dupa Cele Pe Care Le-am Propus Eu. Pentru Ca Vor Sa Uite De Tot Fel