RO Study
👤
Gutu2002
Gutu2002
29-09-2014
Matematică
a fost răspuns
ridicati la patrat numerle : 0,(4) ; 0,(7)
Răspuns :
DavidTC
DavidTC
29-09-2014
0,(4) la pătrat este 16 supra 81 (16/81)
0.(7) la pătrat este 49 supra 81 (49/81).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Cu Titlul Un Mar Pe Zi O Sanatate De Fier
Expresia "este Frig" Sau "este Racoare " Este Verb Impersonal ??
O Persoana Cumpara 40 M De Stofa.daca Un Metru De Stofa Ar Fi Costat Cu 10000 Lei Mai Putin S-ar Fi Platit Suma De 2000000 Lei.afla Pretul Unui Metru De Stofa
Clasa A3-alocatarii Blocului Meu Au Plantat 44 De Arbori:salciide 2 Ori Cat Tei,iar Castani Cu 2 Mai Multi Decat Salcii Si Tei Impreuna.cati Arbori s-au Planta
Neata'. As Dori Cateva Enunturi In Care Sa Cuprinda Predicatele Verbale Exprimate Prin:A) Verb La M. Indicativ, Timp Perfect Sim[luB) Verb La Modul Conditio
Salut Gasiti Rima La Urmatoarele Versuri;suntem Buni Si Optimisti,,Atenistii``..........va Rooog Urgent
Urgent Formule Care Se Folosesc Si In Fizica Si In Matematica
Astazi Am Teza La Limba Romana Si Vreau Sa Ma Ajutati : Cum Demonstrez Ca O Opera literara Este Basm?(sunt In Clasa A V-a)
Am Nevoie De Traducerea Acestui Text Din Latina In Romana+cuvintele Scoase(nu Toate). ''Eo Cum Venissem, Remi, Qui Proximi Galliae Ex Belgis Sunt, Ad Cum Legato
Ajutati-ma Va Rog Sa Scriu:2 Locutiuni Substantivale;2 Locutiuni Verbale;2 locutiuni Adverbiale; 2 Locutiuni Prepozitionale; 2 Locutiuni Adjectivale.Va Rog Frum