RO Study
👤
Mir4
Mir4
20-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ce se aseamănă cu norul
Răspuns :
Candimiha
Candimiha
20-01-2016
se poate asemana cu sufletul oamenilor
Answer Link
Ruben10
Ruben10
20-01-2016
pai se poate asemana cu noi oamenii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 6 Robinete Umplu Un Bazin In 10 Ore, In Cate Ore Umplu Acelasi Bazin 15 Robiete? P.S. Stiu Ca Se Face Cu Regula De Trei Simplu Dar Nu Mai Stiu
Cum Se Analizeaza Pronumele Posesive ?
Va Rog Sa Imi Faceti Problema Aceasta:Impartind Un Numar La 2 Se Obtine Catul 8 Si Un Rest. Cat Poate Sa Fie Restul Obtinut?
Analizațp Pronunele Si Adjectivele Pronominale Interogative :- Cine Ți-a Spus ?- Ce Ai La Gât ?- Ce Să Găsesc ?- De La Cine ?- Ce-ți Pasă ?
Asezand Pe Un Cantar 20 De Alune Resortul Acestuia Se Comprima Cu 9.8 Mm .Stiind Constanta Elastica A Resortului K= 500 N/m ,neglijand Masa Platanului Si Consid
Ajutati-ma Va Rog ......un Dialog Despre......Un Control De Rutina Facut De Un Agent De Politie Unui Sofer
Care Sunt Proprietatile Apei Distilate?Urgent!
Alcatuieste O Compuneredespre Importanta Sf.Tainein Viata Crestinilor Pe O Foaie A4Nu Am Gasit Religie Asa Ca Am Pus Lb Romana
Realizati O Compunere Narativa De 15 Randuri Cu Tema "ratacit In Padure".recomandari:-imbinati Imaginile Vizuale Cu Cele Auditive-sugerati Neprevazutul Situatie
Suma A Doua Nr Este 21, Iar Diferenta Lor Este Cat A Treia Parte Din Nr Mai Mic. Afla Cele Doua Nr.