RO Study
👤
Gabrieldarius
Gabrieldarius
20-01-2016
Limba română
a fost răspuns
vreau un text cu bunica
Răspuns :
Golden2016
Golden2016
20-01-2016
Bunica
Bunica mea este o femeie buna si intelegatoare.Ea este scunda,are paraul alb si carliontat si maini fine.Cand am o problema prima oara ii spun bunicii mele care ma asculta,iar la final imi da sfaturi folositoare.
Imi iubesc bunica!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește Cu Atenție Versurile Date Scrie A În Casetele Din Dreptul Informațiilor Adevărate Și F Din Casetele Din Dreptul Celor False Se Joacă Lumina Amiezii Înfr
18. Dacă Treimea Unui Număr Se Micşorează Cu 67, Iarrezultatul Se Injumătătește, Se Obtine 150
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati,primesc Nota Si Am Nevoie De Urgenta
Scrie Un Text Narative La Pers. a |II-a, Despre O Întâmplare Petrecută Pe Luna Plină, Folosind Verbele La Timpul perfect Simplu ! Subliniem Cu Roșu Toate Verb
Analizați Substantivele : Judetul Orașul Candidatura,existența Analizați Verbele :am Ajutat, Am Pus, Ar Fi Pus, Era, Nu Primeam
IV. Turismul Contribuie La: Creşterea Economiei Unel Fări Prin Crearea Locurilor De Muncă; Promovarea Culturii Prin Intermediul Atracțiilor Turistice Şi Activit
Scrie Un Text Narative La Pers. a |II-a, Despre O Întâmplare Petrecută Pe Luna Plină, Folosind Verbele La Timpul perfect Simplu ! Subliniem Cu Roșu Toate Verb
16 Câte Picioare Au 7 Iepuraşi Şi 6 Rate?
Realizati 3 Lanturi Trofice Pe Care Il Intalnim In Acel Ecosistem.
III. Citeşte Textul De Mai Jos Şi Răspunde, Pe Caiet, Cerinţelor. Traian Trecu Istrul [Dunărea] Pe Acest Pod; Şi A Purtat Război Mai Mult Cu Chibzuială Decât Cu