RO Study
👤
Liliiulia
Liliiulia
20-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Care este suma nr. 24 si 8 ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-01-2016
24+8=32
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
Pisicasireata
Pisicasireata
20-01-2016
suma lor este 32 pentru ca 24+8=32
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!Odata La Cat Timp Se Produce O Aurora Boreala Si Una Australa????????Cine Raspunde Repede Si Corect Are COROANA!!!!!
Atribuiți Insusiri Diferite Si Completati Propozitiile Cu Cuvintele Moara,teama,soare
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu Problema 5?
4. Numărul Numerelor De Patru Cifre Care Au Exact Trei Cifre Impare Şi Distincte Este:A 120B 900C 1140D 1200 Cum Se Poate Face Această Problemă , Banală ? Eu Am
Găsește Cinci Propoziții Care Să Conțină Următoarele Ortograme Ia Dezlegat Neam Dezlegat Și Sau Dezlegat În Ziare Sau Reviste Transcriele Mai Jos
Ce Masa De P-nitrotoluen Se Obtine Din 15,6 Kg De Benzen, Daca Ramdamentul Total Al Reactiilor A Fost De 60%?? ×
Formuleaza Trei Intrebari In Care Sa Introduci Cuvintele : Valvoi,argumenteaza,distribuie.
Dacă Desfasurarea Laterala A Unui Con Circular Drept Este Un Sector De Cerc Avand Unghiul De 120° Și Raza Cercului Din Care Provine Sectorul Este 36 Cm,atunci V
Daca A=b, Atunci B=2c, Iar D = 4+10c+5a 98 DE PUNCTE 98 DE PUNCTE
Irina A Calculat Suma A 20 De Nr Naturale. Din Greșeală, În Loc Să Adune Un Termen Îl Scade Și Obține Un Rezultat Cu 546 Mai Mic. Care Este Nr Scăzut Din Greșea