RO Study
👤
Georgicornelia
Georgicornelia
29-09-2014
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu: c-au,m-au
Răspuns :
Vitalinka
Vitalinka
29-09-2014
Baietii au fost certati c-au stricat geamul.
Ei m-au ofensat
Answer Link
Xdsabina
Xdsabina
29-09-2014
S-au dus în pădure pentru c-au cules flori
Ei m-au făcut să râd cu lacrimi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Text In Versuri Despre Iarna Cu Mai Multe Adjective
În Figura 2 ABCD Este Un Dreptunghi,iar M,N,P Si Q Mijloacele Laturilor [AB],[BC],[CD] Si Respectiv [AD].Se Cer: A) Transcrie Si Completeaza Desenul Cu Segmente
Va Rog Ajutați-mă!!!!!!!!!!!!!! Stabilește Corespondente: 1)cantitatea De Căldură 2)capacitatea Calorică 3)lungimea De Undă 4)frecvența Oscilațiilor 5)căldura L
Caracterizatil Pe Ionel Din Textul Vizita De Ion Luca Caragiale. REPEDEEE E URGENT! DAU COROANĂ CELUI MAI RAPID RĂSPUNS!
Am Nevoie De Prop Cu Cuvintele:straight,turned-up,curly,sad,angry,wax,geological,war,geological,war,atrractive,smart,square
Afla.......................
Cine Mă Poate Ajuta Cu Un Referat Despre Istanbul LA GEOGRAFIE? MAXIMUM 50 DE RANDURI! VA MULTUMESC FRUMOS! IMI TREBUIE PE MAINE
Fie Multimea A={-1;2 Supra3;-1supra 7;-5;0;7supra 9;3},Atunci:a) Produsul Numerelor Naturale Din A Este?b) Suma Nr Intregi Din A ? C) Numere Negative Din A Sunt
Text Cu Subiectul "prietenie".
Faceti Un Dialog Intre 2 Persoane Cu Motociclete Folosind Aceste Fraze: I M Not Sure, I Ll Be Fine, Jump On!, Have A Nice Time, Mind How You Go!, We D Brother G